|
Střední odborné učiliště stravování a služeb Karlovy Vary |
Gastronomie
|
Zaměření programu: Cílem vzdělávacího programu je poskytnout průřezový soubor znalostí a dovedností v oblasti gastronomického a hotelového provozu, které rozšíří a prohloubí profesní kompetence pracovníků na jednotlivých typových pozicích úseků výroby a odbytu. Absolvent získá komplexnější pohled na postavení a úkoly své pracovní pozice v kontextu celého systému gastronomického a hotelového provozu. |
||
Požadavky na uchazeče: - střední vzdělání s výučním listem, popř. základní vzdělání s praxí v oboru nebo zapracováním v daném oboru; - zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství. |
||
Rozsah programu: 100 hodin (z toho 67 hodin teorie, 5 hodin praxe, 28 hodin samostudia) |
Gastronomie
Střední odborné učiliště stravování a služeb Karlovy Vary